Mlékárna na výrobu sýrůDifferent
10T
Mlékárna na výrobu sýrů
Different
10T
Rok výroby
2005
Stav
Použitý
Umístění
Odžak 

Zobrazit fotky
Zobrazit mapu
Údaje o stroji
- Popis stroje:
- Mlékárna na výrobu sýrů
- Výrobce:
- Different
- Model:
- 10T
- Rok výroby:
- 2005
- Stav:
- jako nový (použitý)
Cena a lokalita
- Umístění:
- Titova b.b., 76290 Odzak, BA
Volejte
Podrobnosti nabídky
- ID výpisu:
- A799-1195
- Naposled aktualizováno:
- 16.12.2024
Popis
MLÉKO PRO VÝROBU TVRDÝCH A POLOTVRDÝCH SÝRŮ a čerstvých sýrů pro pekárenský průmysl
Nabízíme kompletní mlékárnu pro zpracování mléka na tvrdé a polotvrdé mléko.
sýry s vysoce kvalitní technologií výroby sýrů (např.
Grana Padano-Italy) a výrobu čerstvých sýrů pro pekárenský průmysl.
Byla postavena v roce 2005 a vybavena nejmodernějším nerezovým zařízením pro výrobu sýrů. Má vlastní vytápění, disponuje laboratoří pro kontrolu výrobků a uvnitř závodu se nacházejí kanceláře a také sklad náhradních dílů.
Kapacita: 1 dávku 5 000 l mléka lze zpracovat během 3-4 hodin.
1 směna trvající 8 hodin může zpracovat 10 000 l mléka se 4 pracovníky.
Hotové výrobky na základě měsíční kapacity:
Polotvrdé a tvrdé sýry... až 30 tun/měsíc.
Tvaroh.....až 10 tun/měsíc.
Čerstvé sýry.....až 10 tun/měsíc.
Popis závodu.....viz přiložený PLÁN PODLAHY:
Příjem, výroba, sušení, balení, solení, zrání...
Místnost pro zrání s dřevěnými regály vybavenými regulací.
vlhkosti a teploty. K dispozici je také biologická čistička odpadních vod.
Zařízení vyžaduje plochu 500 m2, výška cca 5 m.
Kotelna 130 m2, 2 kotle, jeden plynový a druhý olejový hořák.
Chladnička cca 50 m2, výška 6 m, režim 2-8 °C.
Potřebný elektrický výkon: 50-60 kW
Seznam technologického vybavení:
1. Průtokoměr mléka s odvzdušněním
2. Nádrž na čerstvé mléko
3. Zařízení na termizaci mléka/platební pasterizátor
4. Separátor-odstředivé čištění a standardizace mléka
5. Válcová nádoba na příjem smetany
6. Fermentory pro výrobu čisté sýrové kultury
7. Výrobník sýrů
8. Nádrž na skladování tepelně zpracovaného mléka
9. Nádrž na skladování syrovátky
10. Předlisek na sýr
11. Pracovní stůl pro plnění sýrové hmoty do forem
12. Pneumatické lisy na sýr
13. Zařízení CIP pro strojní mytí v kruhovém cyklu
14. Solný roztok
15. Dřevěné regály na zrání sýrů
16. Pohyblivá plošina pro třídění a ošetřování sýrů
17. Třídílná mycí mísa/forma na sýr a sýry
18. SC-samonasávací čerpadlo
19. CC-odstředivé čerpadlo
20. Vana na výrobu čerstvého sýra
21. Balicí stroj
Příjem mléka: 2 nádrže na 10 000 l
Nádrž na syrovátku: L: 1 ks na 20 000 L
CIP: 3 nádrže po 1 000 l
Duplikátory: 2 x 1 000 l
Hlavní kotel 5 000 l ruční nastavení parametrů, Alfa Metal - HR
Pasterizátor: Jedinstvo - HR - 5 000 l/h - stáří cca 20 let.
Odlučovač: 1: Alfa Laval - Švédsko - 5 000 L/h - stáří cca 20 let.
Schulenburgova vana 2 500 l
Zahájení provozu mlékárny: 2007-2008.....zastavení výroby v roce 2016.
Nutný drobný servis: kontrola zařízení a mazání.
K dispozici je technická dokumentace zařízení
Dkedpfx Afjix N R Nj Nsu
Poznámka: K prodeji je pouze kompletní zařízení. Přeprava cca 5-6 x 40 stop.
Více fotografií na vyžádání !!
Inzerát byl přeložen automaticky a mohou se vyskytnout chyby překladů.
Nabízíme kompletní mlékárnu pro zpracování mléka na tvrdé a polotvrdé mléko.
sýry s vysoce kvalitní technologií výroby sýrů (např.
Grana Padano-Italy) a výrobu čerstvých sýrů pro pekárenský průmysl.
Byla postavena v roce 2005 a vybavena nejmodernějším nerezovým zařízením pro výrobu sýrů. Má vlastní vytápění, disponuje laboratoří pro kontrolu výrobků a uvnitř závodu se nacházejí kanceláře a také sklad náhradních dílů.
Kapacita: 1 dávku 5 000 l mléka lze zpracovat během 3-4 hodin.
1 směna trvající 8 hodin může zpracovat 10 000 l mléka se 4 pracovníky.
Hotové výrobky na základě měsíční kapacity:
Polotvrdé a tvrdé sýry... až 30 tun/měsíc.
Tvaroh.....až 10 tun/měsíc.
Čerstvé sýry.....až 10 tun/měsíc.
Popis závodu.....viz přiložený PLÁN PODLAHY:
Příjem, výroba, sušení, balení, solení, zrání...
Místnost pro zrání s dřevěnými regály vybavenými regulací.
vlhkosti a teploty. K dispozici je také biologická čistička odpadních vod.
Zařízení vyžaduje plochu 500 m2, výška cca 5 m.
Kotelna 130 m2, 2 kotle, jeden plynový a druhý olejový hořák.
Chladnička cca 50 m2, výška 6 m, režim 2-8 °C.
Potřebný elektrický výkon: 50-60 kW
Seznam technologického vybavení:
1. Průtokoměr mléka s odvzdušněním
2. Nádrž na čerstvé mléko
3. Zařízení na termizaci mléka/platební pasterizátor
4. Separátor-odstředivé čištění a standardizace mléka
5. Válcová nádoba na příjem smetany
6. Fermentory pro výrobu čisté sýrové kultury
7. Výrobník sýrů
8. Nádrž na skladování tepelně zpracovaného mléka
9. Nádrž na skladování syrovátky
10. Předlisek na sýr
11. Pracovní stůl pro plnění sýrové hmoty do forem
12. Pneumatické lisy na sýr
13. Zařízení CIP pro strojní mytí v kruhovém cyklu
14. Solný roztok
15. Dřevěné regály na zrání sýrů
16. Pohyblivá plošina pro třídění a ošetřování sýrů
17. Třídílná mycí mísa/forma na sýr a sýry
18. SC-samonasávací čerpadlo
19. CC-odstředivé čerpadlo
20. Vana na výrobu čerstvého sýra
21. Balicí stroj
Příjem mléka: 2 nádrže na 10 000 l
Nádrž na syrovátku: L: 1 ks na 20 000 L
CIP: 3 nádrže po 1 000 l
Duplikátory: 2 x 1 000 l
Hlavní kotel 5 000 l ruční nastavení parametrů, Alfa Metal - HR
Pasterizátor: Jedinstvo - HR - 5 000 l/h - stáří cca 20 let.
Odlučovač: 1: Alfa Laval - Švédsko - 5 000 L/h - stáří cca 20 let.
Schulenburgova vana 2 500 l
Zahájení provozu mlékárny: 2007-2008.....zastavení výroby v roce 2016.
Nutný drobný servis: kontrola zařízení a mazání.
K dispozici je technická dokumentace zařízení
Dkedpfx Afjix N R Nj Nsu
Poznámka: K prodeji je pouze kompletní zařízení. Přeprava cca 5-6 x 40 stop.
Více fotografií na vyžádání !!
Inzerát byl přeložen automaticky a mohou se vyskytnout chyby překladů.
Poskytovatel
Poznámka: Zaregistrujte se zdarma nebo se přihlaste, abyste získali všechny informace.
Registrován(a) od: 2012
Odeslat požadavek
Telefon & Fax
+385 31 8... inzeráty
Váš inzerát byl úspěšně smazán
Došlo k chybě